Produkter

Tel: 08-660 63 30

Upplandsgatan 41, Stockholm

KONTAKTA OSS

FÖLJ OSS

BOKA TID!

© Copyright Hår Inspiration

All Rights Reserved

Hår Inspiration

- Din naturliga frisör

Kontakt / Tidsbokning

Frisör och hår- och hårbottenspecialist

Carina Hansson Berg

08-660 63 30

 

Upplandsgatan 41

(T-bana Odenplan, gå rakt upp vid

Indiska ca 100 m)

 

Följ oss gärna på Instagram:

@harinspiration

Följ oss på bloggen:

harterapi.blogg.se

Äntligen här!

Lilla Hårboken av

Carina Hansson Berg

24 sidor intressant läsning om hår och hårbotten. Ingår 100 kr värdecheck i varje bok på valfri behandling på Hår Inspiration

 

Flera bilder, klicka här

Pris: 245 kr Frakt ingår

 

Klicka på länk för beställning info@harinspiration.se

Uppge fullständig adress

Produkter

 

Lavender Rosemary Shampoo för normalt hår

 

Lavendel och rosmarin samt 13 andra certifierade ekologiska växtoljor. Ger sunt, glansigt och fint hår. Sojaprotein styrker hårstråt och veteprotein gör håret lätt att reda ut. Kan användas till färgat hår.

 

Pris: 250 kr

Zinc & sage shampoo med conditioner

 

Neutraliserande zink och uppstramande salviablad, regulerar kliande och irriterad hårbotten och motverkar mjäll. Papaya och 11 andra certifierade ekologiska växtoljor gör håret mjukt, starkt, fylligt och glansigt. Kan användas till färgat hår.

 

Pris: 250 kr

Citrus & Neroli Detangler

 

Dessa lättviktsprodukter gör håret plattare och vårdar utan att tynga ner håret. Proteiner och vitaminer återuppbygger styrka och glans. Båda innehåller 18 certifierade ekologiska ingredienser. Citrus- och neroliblandningen är också en utmärkt leave-in conditioner.

 

Användartips

• Applicera i fuktigt, nytvättat hår

• Låt verka under 1-3 minuter

• Skölj noga

 

Pris: 250 kr

Bourbon Vanilla & Tangerine Hair Texturizer

 

Castorolie, glycerin och 5 andra certifierade, ekologiska oljor tillför håret glans och gör håret läckert mjukt. Tillför fantastisk struktur utan att vara klistrig eller hård. För alla hårtyper.

 

Användartips

• Applicera en beränsad mängd i fuktigt

eller torrt hår (lite räcker långt)

• Styla som önskat

• För att hålla lockar kvar, tillsätts en liten mängd på lockarna och håret lufttorkas

 

Pris: 250 kr

Hårologi

Hårologi hårprodukter och hudvårdsprodukter samt näringstillägg är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Alla hårologi hårprodukter är tillverkade i Sverige av högkvalitativa råvaror med största möjliga hänsyn till miljön. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara.

 

Hur hittar jag rätt hårprodukt? Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Hon/han har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är.

 

Hårologen studerar håret och hårbottnen och gör en hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd om hårprodukter och behandlingar. De hårprodukter du köper med dig hem blandar Hårologen med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som Hårologerna är ensamma om. Du får specialistservice Förutom hårtest och skräddarsydda hårprodukter får du självklart också en proffsig klippning och styling.

 

Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår. Hårprodukter för hårproblem Hårologen kan med hjälp av en håranalys och ett hårtest snabbt ställa en diagnos och därefter ordinera precis rätt hårprodukter för att avhjälpa de flesta förekommande problemen.

 

Aktuella kurser 2018

 

- Kurs för privatpersoner i naturlig

hårvård och färgning

 

- Kurs för frisörer i naturlig

färgning

- Kurs för frisörer i

hårbottenbehandling

Hår Make Over!

1200 kr

Ny färg / Ny form / Ny stil

 

För dig som vill gå varje vecka…

Tvätt och fön 300 kr

med naturliga, individuella produkter!

-------------------------------

För dig som vill gå varje månad…

Färgning 650 kr

ingår klipp & fön!

Ionic Glam Dryer 1800 Watt

Pris: 950 kr

 

Finns i 3 olika färger. Infraröd värme och negativa joner ger ett glansigt och följsamt hår samt en förkortad torktid.

 

Två hastigheter, två värmelägen och en knapp för kall luft.

 

Andra spännande produkter

 

MonRin

 

MonRin är en patenterad blandning av essenser, oljor, vitaminer och mineraler som utvinns ur råvaran från naturen. Dom är tillverkade i Italien och är allergitestade, endast på människor och utan onödiga kemiska ämnen.

 

Produkterna provas ut av en Trikolog och genom en microkameraundersökning får man fram den individuella produkten i form av schampo, balsam och behandlingsprodukt som gäller för den individuella hår- och hårbotten typen. Produkterna innehåller näring, vitaminer och nödvändiga fettsyror samt ämnen som till sin natur är bakteriedödande, inflammationshämmande, renande, antiseptiska, sammandragande, sårläkande och talgbalanserande. Ökar även blodcirkulationen för snabbare förnyelse av hårbottenfloran.

 

En mängd olika naturbaserade märken finns att köpa på salongen!