Hår Inspiration

Infraröd Ljus Terapi - Hårbottenvård


Presentation av Infraröd Ljus Terapi - Hårbottenvård

Nu finns lampan med rött, blått och gult ljus som bl.a. stimulerar hårbotten ca 4 mm ner i huden och därmed också hårroten som i sin tur främjar hårtillväxten och ljusbehandlingen hjälper också till att behandla olika åkommor i hårbotten.

På ett skonsamt sätt tillförs Infravärmesstrålarna till hårbotten och genom speciella naturbaserade produkter så vårdar den hårbottens olika åkommor ss. Psoriasis, Mjäll, Eksem, Seborré m.m. samt stärker hårroten och ger näring till hårets längder som får en fantastisk glans och lyster i denna behandling.

Ingår även tvätt, toppklippning, föning med Infravärme och produkter för egen vård.

Halleluja säger jag bara, det är det här vi alla har väntat på, mera hår, då hårroten stärks, mera glans till befintligt hår, samt fritt från klåda och andra besvär.

Vid återbesöket ingår endast analys, produkter och tid under lampan samt för viss problematik även behandling samt tvätt och fön. Det besöket kostar 495 kr och bokas som vanligt via Bokadirekt.

Mellan första besöket och återbesöket så går du på drop in tider under lampan och dessa tider är helt gratis. Du skickar ett sms och kollar om det är ledigt att komma, så sitter du ca 15 min och detta kan du göra minst en gång i veckan efter önskemål och behov.

Tel. sms drop in 070-535 62 99 (ej ringa).

Antalet besök som behövs är individuellt.

Välkommen på en givande upplevelse!

Så här bokar du tid


Du bokar din tid via BOKADIREKT
Följ länken och hitta en tid som passar dig!