UTBILDNINGAR

Hår Inspiration

Diplomerande utbildning i

Hår- och hårbottenproblematik


För frisörer, terapeuter och kliniker eller Head spa salonger. Du som jobbar med hår och hårbotten och vill lära dig allt om hur du tar hand om det på rätt sätt.


Boka via www.hairdream.se och välj event och lägg till fördjupning om du vill ha den diplomerande delen.


Vid frågor vänligen maila till info@harinspiration.se


DUBBLA DIN KUNDKRETS

”Konsten att alltid ha fullbokat”


Nu finns den diplomerande utbildningen för frisörer/terapeuter som vill hjälpa sina kunder med problem som kan uppstå i hår och hårbotten. Vi kommer att gå igenom all tänkbar problematik som dagens kunder, både manliga/kvinnliga kan drabbas av eller uppleva i sitt hår och hårbotten ss. Psoriasis, eksem, seborré, mjäll m.m. Även microkamera- och infravärmesteknik kommer att presenteras.


Utbildningsansvarig är Carina Hansson Berg, frisör och hår- och hårbottenspecialist sedan många år och som även jobbar med en naturbaserad inriktning inom hårvård ss. färgning, blekning m.m. Även avancerad frisör inom löshårsmärket Hairtalk.


Utbildningsdagen är fullspäckad med både praktisk och teoretisk information om hår och hårbotten och innehåller också information om hur du med ganska enkla medel kan dubbla din kundkrets och  du får också tips i ”Konsten att alltid ha fullbokat”.


Utbildningen är interaktiv och varje deltagare utgår ifrån sin egen vardags verklighet i  det material som tillhandahålls, vilket innebär att man direkt kan omsätta det i praktisk handling på salongen. Även ett mindre produktpaket ingår för att underlätta uppstarten av behandlingar på kund.


Boka ditt deltagande på valfri dag och plats direkt via Bokadirekt, går att välja plats på egna salongen eller på Hår Inspiration på Kungstensgatan 59, Stockholm. OBS! Utbildning genomförs endast vid fullt antal deltagare. Utbildningen ger varje deltagare ett personligt diplom att sätta upp på salongen.


Vid bokning kommer kallelse inför utbildningsdagen med mer praktisk information om innehåll och förberedelser för en lyckad dag. Bokningen är bindande 40 tim innan och 100% närvaro krävs för erhållande av diplom.


Intresserad? Besök då Bokadirekt för datum/prisinfo

HÅR - TÄVLA OCH VINN


Tävla och vinn en utbildningsdag på Hår Inspiration och lär dig allt du behöver kunna om olika hår- och hårbottenproblem ss. Psoriasis, mjäll, eksem, irritation, torrt hår, fett hår, håravfall m.m.

Ja
Nej
Vill ha mer kunskap
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Berätta mer
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Aldrig hört
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Jag vill veta mer
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Behöver lära mig mer om försäljning
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Det beror på vad vi måste göra
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Vet inte, det kanske vi har
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Låter spännande, men vad krävs
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Hur då
Annan (var god ange)
 
 
Ja
Nej
Mer än gärna
Annan (var god ange)